• Postări Recente

  Post
  Durerea de Spate21 Martie, 2016
  Post
  Mijloacele Reflexoterapiei23 Septembrie, 2015
  Post
  Tratamentul Inofensiv al Maladiilor Prostatei28 Aprilie, 2015
 • Instrucțiuni PDF

  Pentru a vă informa în detaliu despre beneficiile utilizării dispozitivelor Lyapko vă rugăm să studiați articolele expuse în secțiunea Articole Utile, în particular Instrucțiunea Aplex Lyapko pe care de altfel o puteți descărca în format PDF accesând linkul dat

 • Mijloace de Procurare

  Dacă doriți să achiziționați unul sau mai multe dispozitive Lyapko puteți vizita pagina de Contact, cu scopul de a ne informa despre intenția dumneavoastră și a afla despre modalitatea de plată și livrare. În același mod ne puteți contacta dacă doriți să deveniți un partener în distribuție, beneficiind astfel de reduceri corespunzătoare

Menu

Maladiile de Prostată

28 Aprilie, 2015

Tratamentul maladiilor de prostată, cu dispozitivul medical Lyapko, se efectuiază astfel:
În poziție șezând, aplicați dispozitivul medical "piciul" (малыш) sau un segment din brâul "bebeluș", astfel încât dispozitivul să atingă bine zona perineală (între anus și testicole), creând presiunea cu mâna sau cu un prosop făcut sul.

Apăsarea trebuie să fie suportabilă.

Procedura se efectuează timp de 10-15 min, zilnic, recomandabil seara, pe parcursul a 14-16 zile.

După fiecare 3 saptamini se efectuează o cură repetată de tratament.

Ca rezultat al procedurilor se va obține diminuarea inflamației glandei și îmbunătățirea jetului urinar. Tratamentul menționat contribuie și la îmbunătățirea potenței.Ce este prostata? Este un organ vecin vezicii urnare, o glandă a aparatului urogenital masculin, mai exact este zona de intersecție între calea genitală și cea urinară. Rolul ei este de a produce o parte din lichidul seminal și de a activa spermatozoizii prin alcalinizarea ejaculatului.

Drept urmare, toți barbații au prostată, de la naștere până la sfârșitul vieții. Nu există o categorie de populație mai expusă la această afecțiune, boala apare indiferent de vârstă, ocupație, mediu urban sau rural. Totuși bărbații care au deja 30-40 de ani sunt mai expuși datorită bagajului acumulat în timp. Din păcate, prostatita (maladia prostatei) poate să apară și de la 16 ani!

Din clinicele cele mai frecvente se constată durerile și frecvența înaltă a urinării (preponderent în timpul nopții).

De cele mai multe ori cauzele prostatitei nu sunt cunoscute. Aproximativ 50% din bărbații cu prostatită nu au semne de inflamație, deci o cauza exactă nu poate fi determinată. Prostatita se poate dezvolta și ca o complicație în urma tratării unor boli cum sunt boala catarală – parotita, gripa, amigdalita. Putem spune că motivele principale pentru apariția și dezvoltarea de prostatită sunt infecția, hipotermia și complicațiile după alte afecțiuni, precum și stagnarea energetică în organele pelviene, care se datorează relațiilor sexuale rare, sau abstinenței.

Revenind la subiectul nostru, prostatita acută sau cronică este o infecție a prostatei ce poate reprezenta o problemă gravă de sănătate.