• Postări Recente

  Post
  Durerea de Spate21 Martie, 2016
  Post
  Mijloacele Reflexoterapiei23 Septembrie, 2015
  Post
  Tratamentul Inofensiv al Maladiilor Prostatei28 Aprilie, 2015
 • Instrucțiuni PDF

  Pentru a vă informa în detaliu despre beneficiile utilizării dispozitivelor Lyapko vă rugăm să studiați articolele expuse în secțiunea Articole Utile, în particular Instrucțiunea Aplex Lyapko pe care de altfel o puteți descărca în format PDF accesând linkul dat

 • Mijloace de Procurare

  Dacă doriți să achiziționați unul sau mai multe dispozitive Lyapko puteți vizita pagina de Contact, cu scopul de a ne informa despre intenția dumneavoastră și a afla despre modalitatea de plată și livrare. În același mod ne puteți contacta dacă doriți să deveniți un partener în distribuție, beneficiind astfel de reduceri corespunzătoare

Menu

Proprietățile terapeutice ale metalelor

11 Februarie, 2015

Microelementele Ag, Cu, Ni, Fe și Zn, destul de larg răspândite în natură și înserate în dispozitivele de aplicare Lyapko, sunt absolut necesare organismului uman în cantități mici.

Argintul este un puternic susținător și întăritor al sistemului imunitar, iar puterea sa constă în faptul că oferă organismului posibilitatea de a se autovindeca. Ionii de argint au efect bactericid, fungic și antiviral. Distrug circa 650 viruși și germeni, constituind astfel un dezinfectant extrem de eficient. S-a constatat că argintul este un antioxidant natural, neutralizând radicalii liberi din corp. Argintul este un imunomodulator, adică ajută la creșterea imunoglobulinei și T-limfocitelor. Participă la regenerarea celulelor organismului, este implicat în procesele metabolice, îmbunătățește funcționarea creierului. Argintul în asociere cu Cuprul, asigură buna funcționare a articulațiilor.

Cuprul controlează nivelul colesterolului, glicemiei și acidului uric. Ionii de cupru participă la producerea colagenului în oase, prevenind astfel artritele. Stimulează digestia, absorbția și nutriția, controlează hematopoeza și activitatea sistemului nervos. Este un agent antiviral și antibacterian. Întărește sistemul imunitar. Participă în procesul de pigmentare a pielii, protejează părul. Previne sterilitatea. Carența de cupru provoacă anevrizme, accidente vascular-cerebrale, scleroza în plăci, maladia Alzheimer, duce la tulburări neurovegetative, care se manifestă prin apatie și indiferență. Cuprul împreună cu Fierul controlează motricitatea.

Fierul contribue la formarea hemoglobinei, construirea țesutului osos, dezvoltarea creierului, musculaturii și mai contribue la oxigenarea organismului. Deficitul de fier provoacă anemie, sensație de amorțeală, oboseală și slăbiciune în mușchi. Fierul în combinație cu Zincul este folosit în studierea eritropoezei și examinarea coagulării sangvine.

Zincul stimulează activitatea sistemului nervos, contribue la producerea insulinei și reglarea nivelului de zahăr în sânge. Previne apariția afecțiunilor de prostată. Este necesar la vindecarea leziunilor cutanate. Deficitul de zinc duce la instalarea depresiei, la tulburări de creștere și dezvoltare. Zincul în asociere cu Nichelul este indicat în curele de slăbire.

Nichelul reglează glicemia prin stimularea absorbției de glucoză la nivel celular, participă la îmbunătățirea funcțiilor ficatului și pancreasului. Este utilizat pe larg în prepararea implantelor. Insuficiența de nichel duce la apariția cirozei hepatice. În asociere cu cobaltul, nichelul este eficient în prevenirea balonărilor. Îmbunătățește digestia, eliminând starea de somnolență după priza alimentară.