• Postări Recente

  Post
  Durerea de Spate21 Martie, 2016
  Post
  Mijloacele Reflexoterapiei23 Septembrie, 2015
  Post
  Tratamentul Inofensiv al Maladiilor Prostatei28 Aprilie, 2015
 • Instrucțiuni PDF

  Pentru a vă informa în detaliu despre beneficiile utilizării dispozitivelor Lyapko vă rugăm să studiați articolele expuse în secțiunea Articole Utile, în particular Instrucțiunea Aplex Lyapko pe care de altfel o puteți descărca în format PDF accesând linkul dat

 • Mijloace de Procurare

  Dacă doriți să achiziționați unul sau mai multe dispozitive Lyapko puteți vizita pagina de Contact, cu scopul de a ne informa despre intenția dumneavoastră și a afla despre modalitatea de plată și livrare. În același mod ne puteți contacta dacă doriți să deveniți un partener în distribuție, beneficiind astfel de reduceri corespunzătoare

Menu

Medicina Alternativă și Dispozitivele Lyapko

30 Iunie, 2014

Longevitatea vieţii se măsoară în ani, iar calitatea ei, prin starea sănătăţii.

Când ai o sănătate bună, mai uşor treci şi peste greutăţile vieţii, dar când sănătatea lasă de dorit, nu te bucură nici cea mai înaltă bunăstare.

A fi sănătos – este dorinţa fiecărui om. Mai devreme sau mai târziu, omul se gândeşte și la sănătate, dar cu înaintarea vârstei, consumându-se energia vitală, se agravează starea sănătăţii. Un om poate să se simtă bine şi la 80 ani, pe când altul îşi epuizează energia deja la 30 ani.

Cum se explică acest fenomen? Foarte simplu. Exemplele aduse mai jos, denotă faptul că un om bolnăvicios în copilărie, dar insistent în dorinţa de a se face bine, datorită efortului depus, devine peste ani puternic şi rezistent, ajungând în final, la adânci bătrâneţi.

Astfel, filozofului german Imanuil Kant i-au prezis în copilărie o viaţă scurtă, din cauza îmbolnăvirilor frecvente. Însă, datorită implimentării unui sistem de autovindecare, elaborat de sine însuşi, a ajuns la o vârstă nobilă.

Doctorul american Paul C. Bragg, în copilărie a suferit de o formă grea de tuberculoză, dar sistemul de foame curativă, alimentarea raţională, care includea multe fructe şi legume, tratamentul potrivit, activitatea fizică şi mişcarea temperată,
l-au ajutat să-și îmbunătățească sănătatea. La vârsta de 80 de ani a participat la o competiţie de rezistenţă, la care a traversat Văgăuna Morţii (Afganistan), în cea mai caldă perioadă a anului, învingându-i pe cei mai tineri sportivi. El a trăit până la adânci bătrâneţi – 95 ani, murind în rezultatul unui accident.

Astfel de exemple se pot aduce în continuu. Toate confirmă ideeea (conceptul), că sănătatea depinde de efortul, voinţa şi dorinţa fiecărui om, si nu în ultimul rând de energia vitală a acestuia.

Din punct de vedere a medicinii chineze, energia vitală (cu exepţia celei prenatale sau înăscute) este substanţa care se obţine în rezultatul alimentării şi inspiraţiei şi circulă prin organism, asigurând activitatea organelor interne (plămânii, inima, ficatul, splina, rinichii).

Energia dă naştere sângelui, atribuindu-i funcţia de transport. Ea circulă prin organism, asigurând o circulaţie sanguină normală. Stagnarea sanguină este cauzată de stagnarea energetică. Astfel, acolo unde se localizează staza energetică şi sanguină, există pericolul apariţiei diferitor maladii. Spre exemplu, stagnarea circulaţiei energetice şi a sângelui în regiunea inimii, devine cauza neliniştei, distensiei în hipocondru, tahicardiei, aritmiei, ischemiei, etc. Stagnarea circulaţiei energiei şi sângelui în creier duce la vertij, tinitus, cefalee, stării de oboseală, neurastenie, insomnie, amnezie, etc. În urma stagnării circulaţiei energetice şi a sângelui în aparatul gastro-intestinal, apar dureri în abdomen, balonări, regurgitaţii, etc. Stagnarea circulaţiei energetice şi a sângelui în rinichi constituie pricina lombosciaticii, hematuriei, edemelor, etc. Stagnarea micro-circulaţiei, energiei şi a sângelui în piele, muşchi şi articulaţii, duce la apariţia tenesmelor, depigmentaţiei, amorţeli ale membrelor, discomfortului şi durerilor în articulaţii, etc.

Stagnarea circulaţiei energiei şi sângelui în tot corpul – înseamnă începutul procesului de îmbătrânire a întregului organism.

Ar fi bine să ne gândim la aceste constatări, căci corpul nostru, întru evitarea bolilor, are nevoie de alimentaţie corectă, regim de viaţă sănătos, şi nu în ultimul rând de efort fizic ponderat şi permanent (sport). Dar cum să combinăm sportul cu lipsa catastrofală de timp? Cum să prevenim stările de stagnare a circulaţiei energiei şi sângelui?

Răspunsurile se regăsesc în instrucţiunile de utilizare a dispozitivelor medicale Lyapko, iar problemele de sănătate pot fi rezolvate prin folosirea sistematică a acestor dispozitive. Acţionând asupra punctelor biologic active, dispozitivele stimulează circulaţia energiei şi a sângelui.

Dispozitivele medicale (numite în continuare APLEX Lyapko) - posedă acţiune antalgică, antiinflamatoare, normalizează activitatea sistemului nervos, aparatelor respiratorii, cardio-vascular şi urogenital, tractului digestiv, restabileşte şi măreşte capacitatea muncii. Acest „doctor țepos” se bucură de o mare popularitate datorită capacităţii de trezire a „doctorului intern”. Excitând punctele biologic active de pe meridianele energetice, mai cu seamă „punctele de asentiment”, APLEX Lyapko acţionează asupra intregului sistem energetic, stimulând astfel activitatea organelor interne.

APLEX Lyapko este confecţionat din cauciuc medicinal de înaltă calitate, în care sunt implantate ace (cuişoare mici) de diferite metale feroase şi neferoase: argint, cupru, nichel, fier şi zinc, cu respectarea cerinţelor şi normativelor sanitare, ce nu trec (penetrează) prin piele. Datorită proprietăţilor de absorbţie ale pielii şi curentului galvanic produs între APLEX şi corp, ionii metalelor enumerate mai sus, difuzează (sunt absorbiţi), în proporţii ce acoperă dificitul acestor metale. De asemenea sunt bine cunoscute acţiunile magnetice, mecano-reflexo-terapice şi de acupunctură superficială ale dispozitivelor “APLEX Lyapko”.

APLEX Lyapko este bine cunoscut în America, Europa, Australia, Comunitatea Statelor Independente (CSI). Nu are analogie, datorită acţiunilor curative şi simplităţii în utilizare. Este inofensiv şi eficient în debarasarea de diferite maladii, în restabilirea puterii, energiei şi bunei dispoziţii. Sute de mii de oameni utilizează cu succes dispozitivul menţionat, fiind încântaţi de originalitatea sa.